ECHIPA

Grațiela Ion

fost blog manager

A fi… sau mega mall, aceasta-i întrebarea! Cunoscută drept tipa zurli de la sala 7 (în caz că vrei să ne faci o vizită prin CNMB) care ascultă Michael Jackson, sunt o fire deschisă, sociabilă și pasionată de tot ceea ce o înconjoară. De la redactatul articolelor și hlizitul pe scenă, până la postatul excesiv pe finsta și înghețata cu caramel sărat, am intrat cu mult entuziasm în cadrul acestui proiect, cu dorința de a realiza ceva bun și frumos!

Liviu Ioan Zecheru

Fondator

Eu sunt fondatorul acestui proiect, adică eu am început să mișc lucrurile, cam ca Big Bang-ul. Îmi place, în mod deosebit, să realizez tot ce îmi propun, indiferent de cât de greu ar putea suna sau cât de ambițios ar fi. Îmi place să citesc, însă nu mi-a plăcut dintotdeauna. Am o sete nestăvilită pentru cunoaștere și o dorință lăuntrică grozavă de a cunoaște cât mai multe tipuri de oameni. Sunt destul de dur cu mine, câteodată nejustificat de mult și contrar lucrurilor pe care le realizez. Urmăresc să extind acest proiect la o scară mult mai largă, așa cum mi-l schițasem în minte pe vremea când eram un simplu puști.

IMG_0236

Bogdan-Mihai „Pașca” Dumitru

Editor

Salut! Eu sunt Bogdan, mai bine cunoscut sub numele de „Pașca” sau Viper. Sunt cofondator al proiectului Zeth Enterprises, alături de Liviu. Ideea proiectului ne-a venit de prin clasa a VII-a. Pe atunci, era doar o idee, într-un viitor îndepărtat. Anii au trecut, iar momentul în care visul nostru de a ne deschide propriul site a venit. Motivația mea este, în primul rând, să îmi demonstrez mie că pot lucra la un proiect atât de amplu, dar și să arăt lumii că orice este posibil, atâta timp cât îți doresti ceva cu adevărat.

 
 

 

 

Marius Ioan Rusu

Gaming Manager

Totul a început cu pasiunea pentru SFM (Source Filmmaker) care s-a intersectat în același timp cu începutul acestui proiect. După un eșec in tempo în primul și singurul tutorial de SFM, m-am hotărât să înființez și să mențin în viață secțiunea de Gaming, din când în când participând și câțiva membri “temporari” (care nu postează așa de regulat). Pasiunile mele sunt trecătoare când vine vorba de intensitate. În momentul actual îmi plac foarte mult discuțiile despre tancuri (Girls Und Panzer), isekaiuri (manga/anime cu reîncarnare în altă lume; ex: Overlord) și mult Webtoon. În rest, lucrez și postez lumii pe Planet Minecraft. Acesta este lanțul meu actual care mă leagă de hobby-uri. Veni, vidi, vici.

 
 

 

 

Andreea Delcea

reads manager

Bună! Eu sunt Andreea, iar numele meu va semna multe articole despre cărți și filme pe acest blog, dar și despre activism și drepturile omului. Hobby-ul meu este să verific toate site-urile care vând cărți și să îmi imaginez că adaug în coș toate cărțile interesante. De asemenea, urmăresc foarte multe seriale și documentare pe Netflix și încerc să mă pregătesc psihic și emoțional de bac și de. admiterea la facultate. Sper să te regăsești în acest blog și temele lui diverse, spor la lectură!

Simon Cristian Țuțuianu

gaming clips editor

Salutare, eu sunt Simon și sunt un fan al activitățiilor care propun antrenarea reflexelor, dintre care cel mai mult îmi plac jocurile de tip shooter. Îmi amintesc cu nostalgie momentele când jucam o făcătură de Call of Duty pe Roblox, în loc să aprofundez lucrurile învățate la școală, pentru că mă bazam pe memorie și pregătirile plătite de părinții mei la matematică și română. M-am alăturat acestui proiect pentru a mai diversifica lucrurile pe care le realizez, în afară de note decente și scoruri bune la jocuri. Cum spunea Ștefan Mihăilescu-Brăila: “Fără poezie, viața e pustiu” (Filmul Secretul lui Bachus, 1984).

  • Simontuti#7645

David Ion

fost social media manager

Howdy! Eu sunt David și mereu am fost pasionat de gaming. De când eram mic mă gândeam să-mi deschid un canal de youtube, dar nu prea mi-a ieșit. Îmi place foarte mult să joc fotbal, chiar dacă uneori drumul spre antrenamente mi se pare un labirint… Nu sunt foarte familiarizat cu chestiile ce țin de partea tehnică, dar totuși vreau să-mi aduc contribuția la acest proiect și să învăț lucruri noi.

ro_RORomână